Mustafa Kemal ATEŞ

Başkan Yardımcısı

1974 yılında Hüyükte doğdu.

İlk Orta ve Lise eğitimini Hüyük'te tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Mezunu.

Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstütüsü'nde Yüksek lisans yaptı.

Belediyelerde Halkla İlişkiler ve Uygulamalar alanında Yüksek Lisans Tez çalışmaları var.

Evli ve 1 erkek 2 kız çocuk babasıdır.

1996 - 1998 Yıllarında Hüyük'de Manifatura ve Otobüs İşletmeciliği yapmıştır.

1998- 1999 yıllarında Mutlu Belediyesinde Çalışmıştır.

2001  yılında Sosyal Sigortalar Kurumu İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde memuriyet görevine başladı.

2009 - 2014 yıları arasında Mutlu Belediye Başkanı seçildi 5 yıl Mutlu Belediye Başkanlığı yaptı

2014 - 2019 yılları arasında Sağlık Bakanlığına bağlı Hüyük Devlet Hastanesi ve Beyşehir Devlet Hastanesinde  Şef ve Hastane Müdürü Olarak görev yaptı.

Kamu yararına çalışan Birçok Dernekte kurucu Başkanlık ve Yöneticilik yaptı

2019 yılı Mayıs ayında Hüyük Belediye Başkan Yadımcısı kadrosu ile Belediyemizde görevine başlamıştır.

Hüyük Belediyesi

Hüyük Belediyesi'ne ait kurumsal bilgilerin, güncel haber, duyuru, galeri, video, proje, çalışmalar ve etkinliklerin yer aldığı kurumsal web sitesi.

Hüyük Belediyesi

Bahçelievler Mah. Prof. Dr. Ahmet Ayhan Cad. No:3 Hüyük / KONYA